Ga naar inhoud
Roze vlak met wit logo Nederlands Film Festival

Kort! - Vaderdag

Regie: Froukje Tan
Keetje wil haar vader verrassen met een heerlijk vaderdagontbijt. Als de bereiding van het bijbehorende ei omslaat in een gevaarlijke situatie wordt ze op pijnlijke wijze geconfronteerd met zichzelf.
De jonge Keetje wil haar vader verrassen met een heerlijk vaderdagontbijt. Met een roodgeruit schort voorgebonden en haar tong uit de mond maakt ze haar tekening af en smeert ze een dik met jam en hagelslag belegde boterham. Op het fornuis staat ondertussen het onvermijdelijke ei te koken. Als de bereiding van het ei omslaat in een gevaarlijke situatie wordt Keetje op pijnlijke wijze geconfronteerd met zichzelf.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Titel: Kort! - Vaderdag
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.