Ga naar inhoud
Meegesleept door een veel rijpere, niet erg sympathieke vriendin ontdekt Machteld bij haar eerste avondje in discotheek The Palace dat ze daar als veertienjarige nog weinig te zoeken heeft.
Meegesleept door een veel rijpere, niet erg sympathieke vriendin ontdekt Machteld bij haar eerste avondje in discotheek The Palace dat ze daar als veertienjarige nog weinig te zoeken heeft. Wat verloren doolt ze er rond, de enorm dure piña colada's vallen niet bepaald goed. Gelukkig wordt ze opgehaald door haar vader, bij wie ze gewoon kan zijn wat ze is: een jong meisje met zere voeten van de geleende schoenen.

Titel: Kort! - The Palace
Jaar: 2010
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still