Twee meiden worden midden in de nacht door een woedende vriend op een tankstation gedropt. Dat wordt liften. De auto's bij het tankstation aan de overkant gaan richting huis, maar hoe komen ze daar?
Midden in de nacht wordt Luna met haar vriendin Evy door haar vriend uit de auto gezet na een fikse ruzie. Hoe komen ze nu op dat feest? Aanvankelijk denken ze dat hij terugkomt, maar die hoop vervliegt. Dan maar naar huis terug? Liften is de enige optie. De auto's bij het tankstation aan de overkant gaan richting huis, maar over de snelweg lopen is levensgevaarlijk, vindt Evy. Toch waagt Luna 't erop. Aan de overkant blijkt alles kil en donker.

Credits

Production Design
Sound Design
Visual Effects

Titel: Kort! - Terugweg
Jaar: 2008
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, Kort!
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still