Ga naar inhoud
Still

Kort! - Talmen

Regie: Stijn van Santen
Deel uit de serie Kort! is een korte film over noodlot en toeval. Het talmen van een verliefd stel om wel of niet met elkaar de liefde te bedrijven, leidt onherroepelijk tot de dood.
Deel uit de serie Kort!, een samenwerkingsproject tussen NPS, het Nederlands Fonds voor de Film, het Stifo en het Cobofonds. Talmen gaat over noodlot en toeval. Een jongen en een meisje lopen door nachtelijk Amsterdam. Het talmen van het verliefde stel om wel of niet met elkaar de liefde te bedrijven, leidt onherroepelijk tot de dood. De film werd in 2002 onderscheiden met een Gouden Kalf voor Beste Korte Film.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Theorema Films
Omroep
NTR
Titel: Kort! - Talmen
Jaar: 2002
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2010
10 jaar Kort!

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (2002)
Stijn van Santen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still