Ga naar inhoud
Still

Kort! - Spotters

Regie: Wim van der Aar
Wanneer de vrouw van een licht dementerende vliegtuigspotter zich op de parkeerplaats laat verleiden tot een kleine flirt met de lokale frietkraameigenaar, zoekt haar echtgenoot het hogerop.

Het regent. Een verlaten parkeerterreintje met keurige vakken. Een mobiele snackbar. Een paar auto’s. Een hek ervoor. Erachter het beveiligde gebied van de landingsbanen van Schiphol. Het hek vormt ook de harde scheidslijn tussen twee werelden. Die van hen die blijven en die van hen die het avontuur tegemoet vliegen. Een echtpaar op leeftijd telt al jaren fanatiek de vliegtuigen. Maar wanneer de vrouw van de licht dementerende man een onschuldig verzetje heeft met de frituureigenaar, knijpt haar man ertussenuit.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Camera
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Titel: Kort! - Spotters
Jaar: 2014
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014
NFF Jaarselectie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.