Ga naar inhoud
Still

Kort! - Sevilla

Regie: Bram Schouw
Korte roadmovie waarin de broers Ivar, Boris en diens vriendin Kaat in de zomer van 2010 op de bonnefooi afreizen naar Sevilla. Een jaar later maken twee van hen de reis af die ze ooit samen begonnen.

In de zomer van 2010 reizen de broers Ivar (20), Boris (22) en diens vriendin Kaat (22) op de bonnefooi naar de Spaanse stad Sevilla. In deze korte roadmovie wordt hun spannende reisavontuur versneden met beelden uit de zomer van 2011. In dat jaar maken Ivar en Kaat exact dezelfde reis nog eens, om samen af te maken waar ze ooit met z'n drieën aan begonnen zijn. Wat is er in de tussentijd veranderd?

Credits

Producent
Coproducent
Production Design
Geluidsnabewerking
Titel: Kort! - Sevilla
Jaar: 2012
Duur : 10 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (2012)
Bram Schouw

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still