Ga naar inhoud
Still

Kort Rotterdams - Vestiaire

Regie: Martijn J. Kramp
Een sociaal geïsoleerde garderobemedewerker weet via zijn reukvermogen nog contact te maken met anderen. Hij staat onverwacht oog in oog met zijn ideale vrouw, maar laat zich het moment ontglippen.

Een sociaal geïsoleerde garderobemedewerker leeft een eentonig bestaan. Hij heeft een sterk ontwikkeld reukvermogen, dat hem in staat stelt aan de hand van de geur van een jas de persoonlijkheid en het (toekomstig) leven van de drager te bepalen. In de dialoogloze film is de garderobe gevuld met zwarte jassen, als symbool voor de mentale staat van de man. Wanneer hij op een dag een vuurrode jas aanneemt, ruikt hij dat dit de vrouw van zijn leven is. Door een blunder stoot hij haar af.

Credits

Visual Effects
Productiebedrijf
Blue Dolphin Entertainment Group
Titel: Kort Rotterdams - Vestiaire
Jaar: 2010
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht NOFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still