Poëtische film over Frank wiens lichaam niet langer de wetten van de zwaartekracht volgt. Hij kan tegen muren op lopen. Wanneer hij in een sociaal isolement terechtkomt en een rigoureuze stap neemt, blijkt echter dat er nog hoop is.

Poëtische film die het verhaal vertelt van Frank, een man met een bijzondere aandoening. Na een val volgt zijn lichaam niet langer de wetten van de zwaartekracht. Hij gaat steeds schuiner lopen tot hij zelfs tegen muren op kan lopen. Artsen kunnen hem niet helpen en langzaam verliest zijn omgeving het begrip voor hem. Hij raakt in een sociaal isolement. Als hij zijn leven niet meer ziet zitten en een rigoureuze stap neemt, blijkt echter dat er nog hoop is.

Titel: Kort Rotterdams - Valdrift
Jaar: 2011
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still