Ga naar inhoud
Still

Kort Rotterdams - Temper! Temper!

Regie: Frank Lammers
Tegen sluitingstijd krijgt een verkoopster in een avondwinkel op de valreep nog twee besluiteloze klanten, een duistere figuur in motorpak en een verpleegster met nachtdienst
Tegen sluitingstijd krijgt een verkoopster in een avondwinkel op de valreep nog twee besluiteloze klanten, een duistere figuur in motorpak en een verpleegster met nachtdienst. Als zij een pistool ontdekt in de broekriem van de andere klant, twijfelt ze geen seconde en slaat ze hem kordaat neer. De film maakt deel uit van Kort Rotterdams, een vijfdelige serie korte films waarin typische Rotterdamse elementen centraal staan.
Titel: Kort Rotterdams - Temper! Temper!
Jaar: 1998
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008
Gast van het Jaar - Monic Hendrickx

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still