In korte scènes in zwart-wit krijgt een man steeds meer visioenen van de hersenoperatie die hij moet ondergaan. Of zijn ze de 'rotzooi in zijn kop' al aan het opereren?
Korte scènes in zwart-wit laten zien hoe een man in zijn huiskamer rondhangt en de grip op de werkelijkheid verliest. Hij staat op, valt neer, weet niet goed wat hij met zichzelf aan moet. Zijn omgeving verandert langzaam in een ziekenhuiskamer. Gesprekken met zijn vriendin lopen ook niet. 'Het is zo'n rotzooi in mijn kop.' Dan ontdekt hij dat zijn hersenoperatie al aan de gang is en komen de visioenen. Inclusief flitsend animatieclipje.

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Visual Effects

Titel: Kort Rotterdams - Lucide
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01