Ga naar inhoud
Na aanvankelijke affectie ontaardt de strijd tussen donkerharige jongen en blond meisje om een woning steeds meer in territoriumdrift, net als in het grimmige conflict in het Midden-Oosten.
Op een dag wandelt een blond meisje het huis binnen van een donkerharige jongen. Beiden menen een legaal huurcontract te hebben. Na aanvankelijke affectie ontaardt de strijd tussen de jongen en het meisje in territoriumdrift, waarbij de een de ander steeds meer in het nauw drijft, net als in dat grimmige, langdurige conflict in het Midden-Oosten. Ondanks de tussenkomst van de huisbaas blijft de huiskamer oorlogsgebied, met strikte scheidslijnen.

Credits

Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Kort Rotterdams - Het beloofde pand
Jaar: 2010
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still