Ga naar inhoud
Still

Kort! - Rosalinda

Regie: Rogier Hesp
De puberende Jelle staat voor een lastige keuze: naar het dansfeest met zijn gabbervrienden of zijn orgeldraaiende vader helpen tijdens de koopavond.
Jelle woont samen met zijn vader, een ouderwetse orgeldraaier. Samen staan ze in de straten met het orgel Rosalinda de kost te verdienen, een eerlijk maar saai bestaan. De loyaliteit van de puberende Jelle wordt op de proef gesteld wanneer zijn gabber-vrienden hem verwachten op een groot dansfeest, dat samenvalt met de voor de inkomsten belangrijke koopavond. Jelle staat voor de onmogelijke keuze tussen zijn vader en zijn vrienden.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Titel: Kort! - Rosalinda
Jaar: 2010
Duur : 10 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still