Hoe een kwet­sende opmerking als een boemerang terugkaatst op degene die hem lanceert. Het wraak­motief speelt een centrale rol in deze studie naar oorzaak en gevolg van onhebbe­lijk gedrag.
Hoe een kwet­sende opmerking als een boemerang terugkaatst op degene die hem lanceert. Het wraak­motief speelt een centrale rol in deze studie naar oorzaak en gevolg van onhebbe­lijk gedrag. Een keten van kernachtige conflicten voert, met wisse­lend perspec­tief, tot een verrassende climax. En leert dat de gekwetste zijn of haar gekwet­s­theid nooit kan wegpo­etsen door een ander te kwetsen. Want niet zelden zijn de onvoorziene effecten niet mis.

Titel: Kort! - Raak
Jaar: 2006
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte