Ga naar inhoud
Wanneer een man per ongeluk getuige is van een moord en daar foto's van neemt, moet hij rennen voor zijn leven. Tijdens de achtervolging weet hij de zaak om te draaien. Nu wordt hij de achtervolger. 3D-computeranimatiefilm.
Wanneer een man per ongeluk getuige is van een moord en daar foto's van neemt, moet hij rennen voor zijn leven. Tijdens de achtervolging vindt een worsteling plaats en weet hij de zaak om te draaien. Nu wordt hij de achtervolger. Dit leidt tot een dramatische afloop. De 3D-computeranimatiefilm heeft een hoekig grafisch design met een uitgesproken rol voor licht en schaduw. Naarmate het drama vordert wordt de animatie abstracter.

Credits

Scenario
Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Omroep
NTR
Distributie
Stichting il Luster Films

Titel: Kort! - Pivot
Jaar: 2009
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2009)
André Bergs

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer