Ga naar inhoud
Een gepensioneerde vrachtwagenchauffeur vult zijn rustige dagen met sportvissen, terwijl zijn vrouw hem gezelschap houdt. Dan komt een groep brutale Polen op zijn stek enorme vissen vangen én opeten!
Een gepensioneerde vrachtwagenchauffeur zit te vissen. Hij vangt een klein visje, dat hij terugwerpt. 'Heb je vanavond zin in boontjes?' vraagt zijn vrouw van achter haar kruiswoordpuzzel. Bij vertrek blijkt een stel Polen naast hen reusachtige vissen te vangen. En ze op te eten. De vrouw is verontwaardigd, maar de man is nieuwsgierig naar de brutale groep. 'Waarom vangen zij wél van die grote?' Hij trekt z'n kaplaarzen aan en gaat op onderzoek.

Titel: Kort! - Over vis & revolutie
Jaar: 2008
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, Kort!
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still