Ga naar inhoud
Stills

KORT! - Nova

Regie: Luca Meisters
Wanneer de vijftienjarige Nova haar zusje naar voetbaltraining brengt, bezorgt de nieuwe trainer haar een gevoel dat ze niet direct kan plaatsen.

Deze ingetogen coming-of-age film draait om de vijftienjarige Nova, bij wie een toevallige ontmoeting gevoelens losmaakt die ze nog niet kent. Nova is met haar moeder en haar zusje Ivy verhuisd, nadat haar vader bij hen is weggegaan. Wanneer Ivy vanwege achterstallige contributie niet met voetbaltraining mag meedoen, ontsteekt haar moeder in woede. Op Nova heeft het korte gesprek met de nieuwe trainer Nadia een heel andere uitwerking.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Titel: KORT! - Nova
Jaar: 2020
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Debuutcompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills