Ga naar inhoud
In de nabije toekomst komt een man zijn dochter van school ophalen. Hij raakt steeds meer geërgerd in het vreemde gebouw, als hij door de ene na de andere medewerker wordt ondervraagd. Maar het zijn nu eenmaal de voorschriften.
In de nabije toekomst komt een man zijn dochter van school ophalen. Vanaf de portier wordt hij ondervraagd, over zijn geboortedatum, zijn baan, de situatie thuis. 'Voorschriften hè? We kunnen niet iedereen binnenlaten.' In het vreemde kantoorgebouw wordt hij van de ene medewerker naar de andere gestuurd; alle antwoorden worden ingetikt op een touchscreen. De man reageert steeds meer geërgerd - hij wil toch alleen maar zijn kind ophalen?

Titel: Kort! - Naar Anna
Jaar: 2007
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, Kort!
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still