Ga naar inhoud
Still

Kort! - Kus

Regie: Joost van Ginkel
Bruno en Daan delen een intiem vader-zoonmoment voordat Daan naar Uruzgan vertrekt. Bruno wil geen afscheid nemen en zit vol vragen. Tijdens een spel met zijn speelgoedsoldaten uit hij zijn gevoelens.
De achtjarige Bruno helpt zijn vader Daan met scheren. Daans haar wordt ook weggeschoren, anders komt er maar zand in bij zijn uitzending als soldaat naar Uruzgan. Bruno zit vol vragen tijdens dit intieme vader-zoonmoment. Is Daan bang? Wanneer komt hij terug? Hoe schiet je eigenlijk vooruit? Hij houdt zich groot, als een stoere jongen. In een hartstochtelijk spel met zijn speelgoedsoldaten uit hij zijn gevoelens.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Titel: Kort! - Kus
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009
Gouden Kalf Competitie Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still