Ga naar inhoud
Na de scheiding van zijn ouders zit de onzekere puber Kees opgescheept met zijn moeder, die terloops vegan wordt en verhuist naar een commune in een appelboomgaard. Kees is er al snel helemaal klaar mee.
Kees’ ouders zijn gescheiden. Kees wil bij zijn vader wonen, maar moet met zijn moeder mee naar een tiny house in een appelboomgaard. Tot overmaat van ramp is ze ook nog vegan geworden. Door te fitnessen en veel kip te eten voor zijn spiermassa hoopt Kees de liefde van zijn vader voor zich te winnen. Uiteindelijk blijken de appelboomgaard en zijn moeder zo gek nog niet.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid

Titel: KORT! - Kippenkracht
Jaar: 2020
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Educatie VO, Educatie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills