Verhaal met een macabere twist over een zonderlinge jongen, die katten van de straat verzamelt om ze terug te bezorgen aan de rechtmatige eigenaar.
Verhaal met een macabere twist over een zonderlinge jongen, die katten van de straat verzamelt om ze - tegen beloning - weer terug te bezorgen aan de rechtmatige eigenaar. Op een dag vindt hij een poster waarop de vermissing van een mooi meisje wordt gemeld. In zijn door eenzaamheid verstoorde waarnemingen denkt hij te weten waar ze verblijft, maar bij zijn reddingsactie verliest hij de gevaren van de echte wereld uit het oog.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Kort! - Kattenkwaad
Jaar: 2010
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still