Ga naar inhoud
In het paradijs van regisseur Titia Rieter leeft Eva (Nadja Hupscher) een kalm leven, tot het paargedrag van dieren haar begint op te vallen. Zij vraagt God (Wilfried de Jong) om haar eigen mannetje, die wordt geschapen in de persoon van John (Edwin Alofs). Hij neemt haar mee naar een andere, verboden wereld. Een kleurrijk, humoristisch en tegendraads sprookje over schoonheid, lust en liefde.
In het paradijs van regisseur Titia Rieter leeft Eva (Nadja Hüpscher) een kalm leven, tot het paargedrag van dieren haar begint op te vallen. Zij vraagt God (Wilfried de Jong) om haar eigen mannetje, dat komt in de vorm van de niet volgens de maatstaven van perfectie gevormd John (Edwin Alofs). Hij neemt haar mee naar een andere, verboden wereld. Een kleurrijk, humoristisch en tegendraads sprookje over schoonheid, lust en liefde.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Set geluid
Sound Design
Visual Effects

Titel: Kort! - Hof van Eden, revisited
Jaar: 2005
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still