Ga naar inhoud
Still

Kort! - Het rijexamen

Regie:
Zesentwintigste rijexamen van vijftigjarige, zenuwachtige vrouw ontaardt in joyride, als de examinator meer oor heeft voor de ruzie met zijn vrouw dan oog voor de onverwachte hindernissen op de weg.
Humoristisch filmpje laat zien hoe de vijftigjarige Diana Roos voor de zesentwintigste keer rijexamen doet. Bloednerveus en met de hik neemt Diana plaats naast de besnorde examinator. Deze is echter meer bezig met de ruzie met zijn vrouw dan met Diana. Hij blijft schelden in zijn mobiele telefoon en heeft geen oog voor de hindernissen die voor de auto opdoemen. Diana handelt alle obstakels onderweg steeds kordater af.

Credits

Regie
Producent
Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Entermorfic Pictures
Omroep
NTR
Titel: Kort! - Het rijexamen
Jaar: 2005
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2005
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still