Ga naar inhoud
Als mama met haar nieuwe vriend haar spullen op komt halen blijft papa koppig in de tuin zitten. De achtjarige Linus is de enige die alles ziet. Groot drama, gevangen in kleine details.
De zon schijnt, maar een vrolijke dag is het niet. De achtjarige Linus ziet het allemaal gebeuren. Mama komt met haar nare nieuwe vriend haar spullen weghalen. Papa zit treurig in de tuin, terwijl buurman over de heg gluurt. Zelfs een pizza is niet leuk meer. Nog heel even is het vertrouwde gevoel van vroeger per ongeluk terug, en dan is het voorbij. Groot drama, gevangen in kleine details.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Kort! - Heen en weer dag
Jaar: 2010
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still