Ga naar inhoud
In deze film met een glimlach blijkt een zonderlinge huurder op de bovenverdieping bij een jong stel een wonderlijk geheim te herbergen waar ze beter vanaf hadden kunnen blijven.
In deze film met humoristische ondertoon huurt een weduwnaar de bovenverdieping van een jong stel, dat wegens verlies van baan de hypotheek niet kan opbrengen. De man trekt onmiddellijk in en neemt alleen - verborgen onder een doek - een grote kooi mee. Tegen de uitdrukkelijke waarschuwing van de man in gaat het stel tijdens zijn afwezigheid toch naar zijn kamer. Hun nieuwsgierigheid komt zowel hen als de huurder duur te staan.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Ventus Film
Omroep
NTR
Distributie
A-Film Distribution

Titel: Kort! - Geluk
Jaar: 2005
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Foreign Affairs, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still