Een oude boerin leeft alleen op een afgelegen boerderij haar idyllische leven. Dan wordt ontdekt dat haar huis, als laatste in België, nog niet is aangesloten op het electriciteitsnet.
Deel uit de serie Kort!. Een oude boerin leeft alleen op een afgelegen boerderij. In documentaireachtige observaties komt haar idyllische leven voorbij. Dan wordt ontdekt dat haar huis, als laatste in België, nog niet is aangesloten op het elektriciteitsnet. Via televisie en radio horen de Belgen, in hun van elektrische apparaten vergeven huizen, haar verhaal. 'Hoe heeft ze zo kunnen leven?'

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Motel Films
Omroep
NTR
Distributie
A-Film Distribution

Titel: Kort! - Electriek
Jaar: 2004
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Tussenland
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.