Ga naar inhoud
Een jogger in stedelijk gebied krijgt gezelschap van een jongetje op een fiets en komt voor een vreselijk dilemma te staan, juist omdat de tijd stil staat.
Een jogger in stedelijk gebied pakt de uitdaging van een meefietsende jochie op en begint een wedstrijdje tussen de pilaren van een metrostation. De jogger stopt om uit te kijken bij het oversteken, maar het jongetje schiet door en rijdt recht voor de wielen van een toeterende vrachtwagen. De tijd stopt. De jogger overweegt koortsachtig de mogelijkheden. Kan hij nog wat doen? En wie moet hij dan redden? De stilstaande tijd begint langzaam weer te tikken.

Credits

Production Design
Sound Design
Muziek
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
martje witzel
Omroep
NTR

Titel: Kort! - Dilemma
Jaar: 2005
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma
Editie: NFF 2005

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still