Ga naar inhoud
Still

Kort! - Der Kaiser

Regie: Eché Janga
De jonge Kai ziet na jaren zijn vader weer terug. Wanneer deze uit de gevangenis wordt ontslagen, kunnen ze de verloren tijd niet inhalen, maar ze kunnen wel schoorvoetend opnieuw beginnen.
Wanneer de kleine Kai zijn vader thuis ziet komen na een gevangenisstraf van vijf jaar, ontmoet hij de belangrijkste man in zijn leven. Maar veel herinneringen heeft hij niet meer aan hem. Zich verschuilend achter een masker laat hij hem en de wereld eromheen slechts gedoseerd toe. Geleidelijk aan wint de behoefte aan vaderliefde het van de verwarring over wie zijn vader is en waarom hij weg was. Een grote hereniging in een kleine film.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Kort! - Der Kaiser
Jaar: 2014
Duur : 10 minuten
Soort: Korte Film
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still