Ga naar inhoud
Zakenman Victor de Vries staat aan de vooravond van een eenzame kerst in een uitgestorven hotel in Baltimore. Om de verloren tijd wat te veraangenamen bestelt hij telefonisch een blondine.
Zakenman Victor de Vries staat aan de vooravond van een eenzame kerst in een uitgestorven hotel in Baltimore. Vanwege het slechte weer is zijn vlucht naar huis uitgesteld. Om de verloren tijd wat te veraangenamen bestelt hij telefonisch een blondine bij het bedrijf True Romance. Wachtend in de bar schuift een mooie jonge vrouw aan. Ze heet Caresse en blijkt Nederlands. In Victor's kamer tasten de twee elkaar gespannen af.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Kort! - Caresse
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.