Ga naar inhoud
Still

Kort! - Broeders

Regie: Bobby Boermans
Als op oudejaarsavond twee ambulancebroeders worden opgeroepen na een geweldsdelict, veranderen de rollen van dader, slachtoffer en hulpverlener even snel als het vuurwerk ontploft.
Geweld kruipt waar het niet gaan kan. Als op oudejaarsavond twee ambulancebroeders - de een allochtoon, de ander autochtoon - uitrukken na een gewelddadige overval op een winkel, komen ze in een onrustige buurt terecht. De spanning is om te snijden, het woord kutmarokkaan niet van de lucht. Maar dan wisselen de rollen van dader, slachtoffer en hulpverlener even snel als het vuurwerk de lucht in knalt.


Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: Kort! - Broeders
Jaar: 2011
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still