Korte romantische komedie waarin Maarten in alle vroegte aan de Amstel de liefde van zijn leven ontmoet. Helaas is hij te dronken om een zinnig woord uit te brengen en is Eva niet snel onder de indruk.

Het is nog heel vroeg in de ochtend als Maarten aan de Amstel de vrouw van zijn leven ontmoet. Helaas is de jongeman te bezopen om een zinnig woord uit te brengen. Hij probeert haar te versieren, maar de fanatieke roeister Eva moet, zolang hij dronken is, natuurlijk niets van hem hebben. Maarten realiseert zich dat hij een drastisch middel zal moeten inzetten om indruk op haar te maken.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Kort! - Amstel
Jaar: 2012
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still