Ga naar inhoud
Still

Kort! - Akiko

Regie: Michaël Sewandono
Akiko aanschouwt vanuit een donker landschap verschillende wereldse elementen, zoals haar hand, groeiend gras en felle lantarenpalen. De mooie, jonge vrouw lijkt alles voor het eerst te ontdekken.
Een hand. Een mooie Aziatische dame kijkt ernaar alsof het de eerste keer is dat ze dit lichaamsdeel ziet. Ze bevindt zich in een duister landschap, op een donkere weg. Nieuwsgierig bekijkt ze de omgeving. Met bewondering ook. Aandachtig aanschouwt ze een grasspriet. Gras groeit zichtbaar om haar heen en de wind begint te waaien. Felle lampen gaan aan. Een klok tikt. De wereld klopt aan. Maar blijkt niet zo puur als Akiko verwachtte.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Titel: Kort! - Akiko
Jaar: 2008
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008
Hoofdprogramma Kort! Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2008)
Michaël Sewandono

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.