Ga naar inhoud
De veelgeprezen dramaserie Klem komt met een nieuw seizoen. Een hoge belastingambtenaar zit klem tussen boven- en onderwereld vanwege de criminele vader van het beste vriendinnetje van zijn dochter.
Er kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, de keurige weduwnaar die in het eerste seizoen van deze serie onbedoeld in criminele kringen kwam te verkeren. Inmiddels directeur MKB van de Belastingdienst, is hij meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner dan hij ooit voor mogelijk had gehouden. Beiden proberen het verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Titel: Klem II
Jaar: 2018
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills