Ga naar inhoud
Aflevering uit dramaserie over vijf kinderen uit Waterland. Iedere aflevering begint als de school uitgaat en de kinderen op weg naar huis gaan. Ze beleven dan steeds allerlei leuke, kleine en grote, avonturen. Met Olivier Tuinier.
Dertiendelige dramaserie over kleine gebeurtenissen in het leven van vijf kinderen uit Waterland. Alle hoofdrollen in deze serie worden gespeeld door zes- en zevenjarige kinderen, die bij elkaar in de klas zitten in een klein dorp ergens in de polder. Iedere aflevering begint als de school uitgaat en de kinderen op weg naar huis gaan. Ze beleven dan steeds weer allerlei leuke, kleine en grote avonturen. De kinderen zijn op een prettige manier eigenwijs en zoeken hun eigen oplossing voor de problemen waar ze mee in aanraking komen. De grote mensen denken steeds dat zij het beter weten. Maar of dat ook zo is? In deze aflevering speelt Olivier Tuinier de hoofdrol.

Titel: Kinderen van Waterland
Jaar: 1990
Duur : 13 minuten
Categorie: Lang Televisie Drama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 1991

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.