Ga naar inhoud
Still

Kermis

Regie: Annette Otto
Kinderen laten zich nog door de wereld verwonderen en betoveren. Annette Otto roept een soortgelijke fascinatie op met een opeenvolging van korte, in close-up gefilmde observaties van kermisbezoekers.
Kinderen laten zich nog door de wereld verwonderen en betoveren. Volgens filmmaker Annette Otto heeft dit te maken met het kijken zonder context. Ze roept een soortgelijke fascinatie op met een opeenvolging van korte, in close-up gefilmde observaties van kermisbezoekers. Zich onbespied wanend geven ze zich over aan het moment. Gelukzaligheid en verwachting zijn zichtbaar, maar ook teleurstelling, verveling en melancholie.

Credits

Producent
Scenario
Geluidsnabewerking
Distributie
De Filmbank
Titel: Kermis
Jaar: 2009
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.