Ken wil graag vliegen. Vliegen als de beste keeper ter wereld. Daarom belt hij een beroemde keeper op. Een vermakelijk sprookje dat uitkomt, gefilmd in de korrelige kleuren van een amateur-smalfilm.

Ken is een jongetje met flapoortjes dat graag zou willen vliegen. Als zijn oom hem een foto geeft van een keeper van Manchester United besluit hij ook keeper te worden. Later herkent Ken de keeper als Alex Stepney. Hij neemt contact met hem op. Alex adviseert hem naar Edwin van der Sar te gaan, de huidige keeper van Man United. En dan gebeurt er een wonder. Het vermakelijke avontuur van Ken wordt in voice-over verteld en gefilmd in de korrelige uitgebeten kleuren van een amateur-smalfilm.

Credits

Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
The Ambassadors
Productiebedrijf
328 Stories

Titel: Ken van der Sar - The Art of Flying
Jaar: 2011
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still