Ga naar inhoud
Still

Kats & Co - Afl. 1: Pas de Deux

Regie: Ben Verbong
Aflevering uit krimiserie met een Maastrichts rechercheduo, gebaseerd op scenario's van Derrick-auteur Herbert Reinecker. Monic Hendrickx is een jonge balletdanseres die net geslaagd is voor een auditie. Als ze met haar vriend naar huis rijdt, komen ze bij een tankstation in een overval terecht. Ze raakt gewond en haar vriend wordt gedood. Bij het bekijken van politiefoto's herkent de jonge danseres de moordenaar.
Zesdelige krimi-serie gebaseerd op scenario's van Derrick-auteur Herbert Reinecker, waarin een Maastrichts rechercheduo wordt geconfronteerd met uiteenlopende misdrijven. Pilotaflevering Pas de Deux van Ben Verbong. Een jonge balletdanseres is net geslaagd voor een auditie. Als ze met haar vriend naar huis rijdt en bij een tankstation het goede nieuws wil doorbellen, komt ze in een overval terecht. Bij de schietpartij raakt het meisje gewond en wordt de jongen gedood. Bij het bekijken van foto's op het politiebureau herkent de jonge danseres de moordenaar. Die is er inmiddels achter gekomen dat het meisje nog leeft. Een ontmoeting lijkt onafwendbaar. Het rechercheduo probeert nieuwe ongelukken te voorkomen.

Credits

Production Design
Productiebedrijf
Movies TV
Omroep
VARA TV
Titel: Kats & Co - Afl. 1: Pas de Deux
Jaar: 1994
Duur : 50 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 1994
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still