Ga naar inhoud
In kinderserie Kabam! maken we kennis met de kinderen uit groep drie van Meester Mo, met hun herkenbare angsten én fantasierijke oplossingen.
Ben je weleens bang? Dat je hart bonkt en je staat te trillen op je benen? De schoolkinderen in kleuterserie Kabam! wel. Bijvoorbeeld voor de hond, zwemles of om voor gek te staan in de klas. In tien korte verhalen maken we kennis met de kinderen in de klas van Meester Mo, hun angsten en speelse oplossingen. Zo ontdekken we dat iedereen weleens bang is en dat humor en fantasie vaak kunnen helpen om zelfs de grootste vrees te overwinnen. Zo doe je dat gewoon!

Titel: Kabam!
Jaar: 2021
Duur : 8 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Competities: NFF Debuutcompetitie, Educatie PO, Educatie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills