Ga naar inhoud
Hoe ga je om met angst voor je eigen familie? In deze spannende dramaserie volgen we Astrid, die los probeert te komen van haar gevaarlijke broer Willem Holleeder.
Tijdens haar jeugd in de Jordaan wordt al snel duidelijk dat Astrid Holleeder anders is dan haar volkse broers en zus: ze is slim en probeert zich al vroeg te ontwikkelen om weg te komen van haar gewelddadige vader. Maar steeds als dit lijkt te lukken, wordt ze teruggetrokken - en in het bijzonder door haar criminele broer Willem. Flashbacks uit hun jeugd worden afgewisseld met de strijd die broer en zus nu voeren. Zesdelige psychologische thriller over familiebanden, angst en verraad, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Astrid Holleeder.

Titel: Judas
Jaar: 2019
Duur : 49 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2019

DramaMaatschappijMisdaad

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice Televisiedrama (2019)
Rifka Lodeizen
Beste Televisiedrama (2019)
Joram Lürsen
Beste Acteur Televisiedrama (2019)
Gijs Naber
Beste Actrice Televisiedrama (2019)
Marit van Bohemen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.