Ga naar inhoud
Still

Joyride

Regie: Frank Herrebout
Psychologische thriller over drie meiden die mee willen doen aan een talentenjacht in Nice. Ondertussen heeft Joy een geheim moordplan, maar dit loopt niet zoals ze verwacht.
Psychologische thriller, grotendeels opgenomen in Zuid-Frankrijk, over drie jonge meiden, Chantal, Roos en Joy die een prachtige oldtimer cabriolet stelen om mee te kunnen doen aan de jaarlijkse talentenjacht voor supermodellen in Nice. Halverwege de trip blijkt dat Joy ervoor heeft gezorgd dat ze in de achterbak al die tijd een bewusteloos slachtoffer hebben meegevoerd, de student Tim. Het geheime plan van Joy is om Roos en Chantal te betrekken bij de moord op Tim, zodat ze voor eeuwig vriendinnen zullen blijven. Roos en Chantal zijn woedend, maar ze beseffen dat ze geen keus hebben als ze niet de gevangenis in willen. Tijdens de reis ontwikkelt zich tussen Joy en Tim een vriendschap, zodat Joy wil afzien van haar moordplan. Maar dan ontdekt ze dat de weg terug onmogelijk is, omdat Chantal vastbesloten is de moord door te zetten.
Titel: Joyride
Jaar: 2005
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2005
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still