Ga naar inhoud
Komische dramaserie over een man die het altijd goed bedoelt, maar die de wereld nooit helemaal begrijpt. Hoeveel kan allemansvriend en underdog Jos geven zonder zelf de dupe te worden?
Jos is oprecht, vol goede bedoelingen en een beetje naïef. Hij staat altijd voor iedereen klaar, maar loopt sociaal gezien een tikkeltje uit de pas in deze karakter-gedreven dramedy over de strijd van de spreekwoordelijke underdog. Jos is pas gescheiden, heeft twee tienerdochters en een veeleisende baan. Hij is daarnaast druk als vrijwilliger, wordt onverwacht verliefd en er zijn steeds meer mensen die beslag op hem leggen. Hoeveel kan Jos geven zonder er zelf aan onderdoor te gaan?

Titel: Jos
Jaar: 2022
Duur : 25 minuten
Categorie: Dramaserie
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.
NPO Start Plus
Nu streamen

Bekijk deze serie op NPO Start Plus. Let op: om na aflevering 1 verder te kijken heb je een account nodig. De eerste maand is gratis.

Stills

JOS_ZunderdorpHR-6230.jpg