Ga naar inhoud
Stills

Joep in de tomatensoep

Regie: Robin Tijdeman
Zul je net zien: probeer je het laatste beetje soep op te lepelen, kukel je pardoes de pan in en beland je zomaar in een nieuw universum. Het overkomt Joep in deze korte jeugdfilm.
Als Joep honger krijgt, probeert hij het laatste beetje soep uit de pan te lepelen. Maar dan verliest hij zijn evenwicht en valt hij voorover de pan in. Daar komt Joep terecht in een nieuw universum, waar hij de strijd aangaat met zichzelf én de soep die hem tot de lippen komt. Een korte jeugdfilm over verwondering en het ontdekken van nieuwe werelden op plaatsen waar je ze het minst verwacht.

Credits

Producent
Montage
Cast (hoofdrol)
Still fotografie
Coproducent
Visual Effects
Titel: Joep in de tomatensoep
Jaar: 2022
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills