Compilatie van vijf sketches uit het eerste seizoen van het televisieprogramma Jiskefet met Michiel Romeyn, Kees Prins en Herman Koch in de hoofdrol.
Compilatie van vijf sketches uit het televisieprogramma Jiskefet met Michiel Romeyn, Kees Prins en Herman Koch in de hoofdrol. Correspondenten in Barcelona en Nederland doen verslag van situaties waar alles draait om voorzichtigheid en een 'deeltje besef'; een spraakmakende reportage over oorlogsslachtoffers; een spannend Engels sportverslag; een ordinaire burenruzie en tenslotte een parodie op Zomergasten waarin onder andere Swiebertje te gast is.

Titel: Jiskefet - Compilatie
Jaar: 1990
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01