Ga naar inhoud
Kort drama waarin een groep jonge pedojagers een vermeende pedofiel besluit toe te takelen. Eenmaal op de plaats des onheils, herkent één van de jongens de man.
Bij een verlaten parkeerplaats wachten drie vrienden een oudere man op, die een afspraakje denkt te hebben gemaakt met een tienermeisje. Als de veertiger arriveert slaan twee jongens hem in elkaar. De derde bevriest: hij herkent zijn oom. Dan slaat de paniek toe in dit korte drama. Zal de man hen aan gaan geven? Terwijl de eerste twee geen enkel risico willen lopen en de man thuis besluiten op te zoeken, probeert de wanhopige derde een naderende ramp te voorkomen.
Jagers_affiche.jpg

Titel: Jagers
Jaar: 2022
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills