Ga naar inhoud
Still

Injury Time

Regie: Robin Pront
Nadat een voetbalfan door andere hooligans in elkaar wordt geslagen, zint zijn broer op wraak. Wanneer ze de actie gewelddadig wreken, dreigt dit volledig uit te hand te lopen.

Een voetbalfan wordt in elkaar geslagen door rivaliserende hooligans. Het slachtoffer overleeft en vlucht met een vriend, maar de agressieve broer van het slachtoffer wil het daar niet bij laten en zint op wraak. Met zijn drieën achtervolgen ze een van de daders en bedenken ze een gewelddadig plan. Bij de uitvoering hiervan gaan ze steeds verder, totdat het volledig uit de hand dreigt te lopen.

Titel: Injury Time
Jaar: 2010
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011
Focus - Vlaamse Cinema

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still