Het lijkt een goed idee, de beroving van een groothandel in vuurwerk op de nacht waarop iedereen zijn vuurwerk afsteekt. Maar in deze Engels gesproken overvalkomedie stapelen de twee vlot gebekte, maar onhandige inbrekers de ene fout op de andere.
Het lijkt een goed idee, de beroving van een groothandel in vuurwerk op de nacht waarop iedereen zijn vuurwerk afsteekt. Een volle kas, en zo veel lawaai dat niemand er iets van zal merken. Maar in deze Engels gesproken overvalkomedie stapelen de twee vlot gebekte, maar onhandige inbrekers de ene fout op de andere - bovendien hebben ze weinig geluk.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Set geluid
Productiebedrijf
SleeveMonkey Film
Noorderdok Mediamakers

Titel: Indoor Fireworks
Jaar: 2003
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still