Ga naar inhoud

Leven na de dood? In Israël is dat legaal mogelijk, door het vlak voor hun dood of postuum afnemen van sperma. Rouwende ouders hopen dat het zaad van hun gesneuvelde soldatenzonen een nieuw kleinkind oplevert.

Heeft een overleden man het recht om vader te worden? Hebben ouders die hun zoon verliezen het recht om na zijn dood grootouders te worden? In Israël kreeg de wil tot voortplanting een extra dimensie. In His Image volgt de rouwende ouders van drie jonge Israëlische mannen, terwijl zij proberen kleinkinderen voort te brengen met het sperma van hun zonen die omkwamen tijdens hun militaire dienst. Kan nieuw leven hun verdriet verzachten?

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Sound Design
Geluidsnabewerking

Titel: In His Image
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 12 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills