Ga naar inhoud
Stills

In Blue

Regie: Jaap van Heusden
Drama waarin een Nederlandse stewardess na een heftige vlucht in Roemenië landt. Daar rijdt haar taxi een zwervende tienerjongen aan. Deze onverwachte ontmoeting resulteert in een verwarrende relatie.
Wanneer de doorgewinterde Nederlandse stewardess Lin tijdens een vlucht naar Boekarest moet helpen bij een bevalling, maakt dit emoties in haar los die ze lang niet onder ogen durfde te zien. Eenmaal geland in Roemenië rijdt haar taxi een vijftienjarige weesjongen aan, die in de ondergrondse tunnels van de stad leeft. Ze besluit met hem naar het ziekenhuis te gaan. Drama waarin een onverwachte ontmoeting resulteert in een verwarrende relatie die balanceert op het grensvlak van vriendschap, een moeder-zoonrelatie en liefde.
Titel: In Blue
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 42 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie

Gouden Kalf winnaar

Beste Regie (2018)
Jaap van Heusden
Beste Scenario (2018)
Jaap van Heusden
Beste Scenario (2018)
Jan Willem den Bok
Beste Actrice (2018)
Maria Kraakman

Gouden Kalf nominaties

Beste Sound Design (2018)
Marco Vermaas
Beste Film (2018)
Marc Bary
Beste Film (2018)
Steven Rubinstein Malamud
Beste Montage (2018)
Jasper Quispel

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills