Ga naar inhoud
Still

In a Forest

Regie: Fons Schiedon
Een angstig animatiefiguurtje wordt achternagezeten door een woest monster. De spanning stijgt, de tanden blikkeren, maar dan geeft de filmscène plotseling zijn ware aard prijs. Toch blijft alles illusie.
Animatiefilm met meerdere lagen van illusie. Een angstig animatiefiguurtje wordt achternagezeten door een woest monster. De spanning stijgt, de blikkerende tanden van de belager komen gevaarlijk dichtbij. Dan verandert plots de omgeving en wordt de motion capture-techniek zichtbaar. Alleen zijn de acteurs nog steeds digitaal. Deel van het project Ultra Kort van het Filmfonds, voor korte animatiefilms als voorfilm in de bioscoop.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Submarine Film
Titel: In a Forest
Jaar: 2010
Duur : 3 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still