Ga naar inhoud
Im_Perfectly_Fine_Still_2.jpg

I’m Perfectly Fine: Burnout Diary

Regie: Dario van Vree
Wanneer de perfectionistische illustrator Maya een burn-out krijgt, wordt haar grootste angst werkelijkheid: ze kan niet langer perfect zijn. In deze animatiefilm leert ze met vallen en opstaan dat 'goed genoeg' ook oké is.
Maya is illustrator. Haar leven is leukleukleuk, maar ook drukdrukdruk. En dan wil ze het ook nog eens allemaal perfect doen. Dat gaat goed tot ze schijnbaar vanuit het niets een paniekaanval krijgt. Van de ene op de andere dag lukt het haar niet meer om alle ballen in de lucht te houden en moet ze met zichzelf aan de slag. Regisseur Dario van Vree baseerde deze animatiefilm op Maaike Hartjes' graphic novel Burn-out Dagboek uit 2018.
Titel: I’m Perfectly Fine: Burnout Diary
Jaar: 2023
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2023
Gouden Kalf Competitie Premières

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.