Ga naar inhoud
Still

Ik ontspruit

Regie: Esther Rots
Korte film, geselecteerd voor het hoofdprogramma van Cannes 2003. Een vrouw keert terug naar het ouderlijk huis. De koude winter wordt een zomer vol geuren en herinneringen.
Korte film die werd geselecteerd voor het hoofdprogramma van Cannes 2003. Een vrouw keert terug naar het ouderlijk huis dat ze verliet toen ze zes jaar oud was. De koude winter wordt een zomer vol geuren en herinneringen; herinneringen aan een botsing met de fiets, een omgewaaide boom en een kruiptocht door het omringende struikgewas. Binnen is het huis stil en vertrouwd - totdat er iemand in nood schreeuwt.
Titel: Ik ontspruit
Jaar: 2003
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2003
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.